Αθλητισμός|18.11.2018 19:29

ΠΑΟΚ: Η «προεργασία» Λουτσέσκου – Μπράνκο

Αντώνης Τσακαλέας

Η αλλαγή σκυτάλης στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Λούμπος Μίχελ να παραιτείται (σχεδόν ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου του) και τον Μάριο Μπράνκο να «αναβαθμίζεται» ήρθε ίσως στο πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο καθώς η διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων δίνουν το χρόνο για τις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Πορτογάλο, με τη νέα του ιδιότητα.

Όλα αυτά με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στην οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να κάνει λίγες κινήσεις, ευελπιστώντας αυτή τη φορά να έχει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα από ότι πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει. Αυτό άλλωστε που προέχει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν είναι άλλο από το «χτίσιμο» ενός νέου σερί νικών στο πρωτάθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα, που θα διασφαλίσει τη παραμονή στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όσοι ποδοσφαιριστές δεν είχε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη (οι αναρτήσεις αρκετών εξ' αυτών... «μαρτύρησαν» τις εκτός Ελλάδος εξορμήσεις τους) μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση με φόντο την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική, με αντίπαλο τη Ξάνθη.

ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου