Αθλητισμός|05.08.2019 21:26

Europa League: Τιμωρήθηκε η Κραϊόβα, χωρίς κόσμο με ΑΕΚ

Newsroom

Με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και άλλη μια με αναστολή τιμωρήθηκε η Κραϊόβα για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ματς με την Χόνβεντ στον β' προκριματικό γύρο του Europa League κάτι που σημαίνει πως θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την ΑΕΚ στο ματς της Πέμπτης (8/8) για τον γ' προκριματικό γύρο.

Παράλληλα, πέραν της εν λόγω ποινής, η ρουμάνικη ομάδα τιμωρήθηκε με 60.000 ευρώ πρόστιμο. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση προκειμένου να μην ισχύσει η ποινή και δεν αποκλείεται η τελική απόφαση από την πλευρά της UEFA να βγει ακόμα και ανήμερα του αγώνα με την Ενωση.

Νωρίτερα, είχε απορριφθεί η ένσταση της Χόνβεντ από την UEFA περί ολοκληρωτικού αποκλεισμού της Κραϊόβα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η πρώτη αντίδραση της Κραϊόβα στο άκουσμα της τιμωρίας ήρθε από τον πρόεδρο της ομάδας Σορίν Τσάρκου, ο οποίος τόνισε: «Θα κάνουμε έφεση για να παίξουμε τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ με θεατές. Δεν ξέρω αν θα γίνει δεκτή βέβαια. Θα πάμε με νέα στοιχεία. Η αρχική απόφαση δεν είναι τελική. Πουλούσαμε ως σετ τα εισιτήρια για τα παιχνίδια μας με την ΑΕΚ και την Σέπσι. Έχουμε ακόμα ελπίδες να δώσουμε το ματς με κόσμο».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι και η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Ρουμάνους...

Πηγή: sdna.gr

ΚραϊόβαΑΕΚποδόσφαιροEuropa League