Αθλητισμός|07.08.2019 12:54

ΠΑΟΚ: Με θάρρος και ανυπομονησία σκέφτεται από τώρα τη ρεβάνς με Αγιαξ

Αντώνης Τσακαλέας

Η γλυκόπικρη γεύση που άφησε το τελικό αποτέλεσμα της πρώτης «μονομαχίας» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αγιαξ στο στάδιο της Τούμπας έχει κάνει τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» να θέλουν να την διώξουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως η «γεύση» που αφήνει μια αναμέτρηση, φεύγει μόνο με την επόμενη αναμέτρηση.

Αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών των νταμπλούχων έδειξαν τόσο μέσω των δηλώσεών τους όσο και μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι από τώρα ανυπόμονοι για την ρεβάνς, έχοντας από τη μια αντιληφθεί το μέγεθος που βαθμού δυσκολίας του εγχειρήματος, αλλά και πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν με βάση κομμάτια του παιχνιδιού που έγινε στη Τούμπα και στα οποία ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φανερώσει τις αδυναμίες του Αγιαξ. Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Λέο Ζαμπά λίγες ώρες μετά το πρώτο παιχνίδι.

T

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να παίρνουν τις ανάσες τους και να ετοιμάζονται για το ταξίδι της Δευτέρας με προορισμό το Αμστερνταμ, την ώρα που οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζουν και εκείνοι την «απόβασή» τους στην «Αμστερνταμ Αρένα», με τα 2.100 εισιτήρια να αναμένεται να απορροφήσουν.


Ο Αγιαξ προπονήθηκε στο «σπίτι» του Αρη

Η αποστολή του Αγιαξ παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά τοιυτέλος του αγώνα, και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρου του Αρη όπου και προπονήθηκε. ΟΙ Ολλανδοί έδωσαν το στίγμα τους μέσω twitter:

T
T

ΠΑΟΚΑγιαξChampions League