Αθλητισμός|08.08.2019 08:37

Η εντυπωσιακή Οριάνα θα βάλει... υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του Ντιμπαλά

Newsroom

Με τη φωτιά παίζει ο Πάουλο Ντιμπαλά στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Οι συνεχείς καθυστερήσεις και οι διαδοχικές απαιτήσεις έχουν και το ρίσκο τους καθώς και η υπομονή της Τότεναμ δοκιμάζεται. Οι συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο έχουν φτάσει σε οριακό σημείο όχι μόνο γιατί ο Ντιμπαλά μένει αμετακίνητος στις απαιτήσεις του αλλά γιατί θέλει να έχει ένα από τα ακριβότερα κασέ δημιουργώντας τριγμούς στις ισορροπίες της ομάδας του Λονδίνου.

Η Τότεναμ έχει κάνει την προσφορά της στα 75εκ. Ευρώ. Αν και όλοι μιλούσαν για κλεισμένη συμφωνία μεταξύ της Τότεναμ και της Γιουβέντους, τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία αλλά και την Αγγλία συμφωνούν πως η μεταγραφή έχει ακόμα δρόμο για να πραγματοποιηθεί...

T

Τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή όμως δίνουν και μία άλλη διάσταση. Αναφέρουν πως ο Ντιμπαλά θα κλείσει σίγουρα στην Τότεναμ όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσει η αγαπημένη του Οριάνα Σαμπατίνι. «Για την ώρα η Οριάνα δεν έχει ανάμειξη αλλά η γνώμη της θα μετρήσει την ώρα που πρέπει» γράφει το δημοσίευμα.

T

Η Οριάνα σε πρόσφατη επίσκεψη τους στο Λονδίνο είχε πει δημόσια πως είναι μία πόλη που θα ήθελε να ζήσει και ο Ντιμπαλά θεωρείται απίθανο να μην έλαβε υπ΄όψη του την γνώμη της όμορφης Οριάνα.

Η 23χρονη Οριάνα είναι ποπ σταρ και μοντέλο αλλά και σκιά του διάσημου ποδοσφαιριστή. Μαζί με τη μητέρα του είναι οι δύο γυναίκες που τον επηρεάζουν καθοριστικά σε κάθε κρίσιμη απόφαση που λαμβάνει.

T

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων όμως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή ο Αργεντινός απαίτησε να παίρνει περισσότερα από τον Πολ Πογκμπά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

T

Αλλωστε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» η μεταγραφή «κολλάει» λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ντιμπάλα, ο οποίος θέλει συμβόλαιο καλύτερο από του Χάρι Κέιν, o oποίος λαμβάνει περίπου 325.000 ευρώ την εβδομάδα. Βέβαια στην Τότεναμ τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς προπονητής εκεί είναι ο Αργεντινός Μαουρίτσιο Ποκετίνο ο οποίος μαζί με την Οριάνα ίσως διαδραματίσουν και τον σημαντικότερο ρόλο στις διαπραγματεύσεις.  

ΣπορποδόσφαιροΠάουλο Ντιμπάλα