Αθλητισμός|09.08.2019 14:57

Στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: Πλήρωσε ΙΚΑ και Εφορία

Newsroom

Και ξαφνικά... φως στον μπασκετικό ΠΑΟΚ! Ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται για άλλη μια φορά αρωγός στο τμήμα μπάσκετ καθώς απέστειλε ήδη ολόκληρο το ποσό για την καταβολή των χρημάτων σε ΙΚΑ – Εφορία. Αισιοδοξία υπάρχει πλέον και για τους Έλληνες αθλητές της ομάδας.

Η κατάσταση στην ΚΑΕ το τελευταίο διάστημα ήταν ανησυχητική ενόψει της νέας σεζόν ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις. Ωστόσο υπήρχε αισιοδοξία από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που ανέλαβαν την επαφή με την πλευρά Σαββίδη. Κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε ξανά έμπρακτα την στήριξη του σε ακόμη ένα τμήμα του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, με την συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, εκταμιεύθηκαν χρήματα τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο (σ.σ. Εφορία και ΙΚΑ).

Ως εκ τούτου, με την κίνηση τού επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα συμπληρωθεί ανεμπόδιστα και εμπρόθεσμα ο φάκελος που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να εκδοθεί δίχως πρόβλημα το πιστοποιητικό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει αισιοδοξία και για τους Έλληνες αθλητές της ομάδας, Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Σχίζα. με τους οποίους υπάρχουν επαφές τις τελευταίες ημέρες. Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι όχι μόνο να τους καθησυχάσουν αλλά και να τους κάνουν σαφές ότι θα εισπράξουν σύντομα χρήματα που τους οφείλονται.

Και αυτό διότι αναμένεται να βρεθεί φόρμουλα τόσο καταβολής των οφειλόμενων όσο και παροχής εγγυήσεων για τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

Basket LeagueΠΑΟΚμπάσκετΙβάν Σαββίδης