Αθλητισμός|09.08.2019 23:34

ΠΑΟΚ: Τίτλοι τέλους με Ενρίκε - Παρουσιάστηκε από την Καϊσερίσπορ (pics)

Αντώνης Τσακαλέας

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στη καριέρα του Πέντρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που είχε αποκτηθεί από τους «ασπρόμαυρους» τον Ιανουάριο του 2017, αποχώρησε για τρίτη φορά σε αυτό το διάστημα από την Θεσσαλονίκη, με την τελευταία του διαδρομή να είναι χωρίς επιστροφή, καθώς από σήμερα (Παρασκευή 9/8) ανήκει στον Καϊσερίσπορ.

Στα 2,5 χρόνια στα οποία ανήκε στον ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν) και στην Αστάνα (Καζακστάν) με τις οποίες κατέκτησε πρωτάθλημα, κάτι που έκανε και πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Πριν από δυο ημέρες, αποχαιρέτησε τους φίλους των νταμπλούχων, με μήνυμά του στο facebook και σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ, ακολουθώντας το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που έκανε πριν από τρία καλοκαίρια ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όταν και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Καϊσερίσπορ, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η τουρκική ομάδα εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Πέντρο Ενρίκε, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δαπάνησε ένα ποσό που αγγίζει τις 600.000 Ευρώ.

T

Ο Πέντρο Ενρίκε έγινε και επίσημα παίκτης της Καϊσερίσπορ

Το συμβόλαιο του Ενρίκε έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι συζητήσεις για το μέλλον του είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα. Αρχικά, η Γκαζιάντεπσορ κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Ενρίκε η οποία και είχε γίνει δεκτή από τον ΠΑΟΚ. Λίγο πριν παρθεί η τελική απόφαση από τον Βραζιλιάνο  - που έπρεπε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για ένα χρόνο για να δοθεί δανεικός - ήρθε η πρόταση της Καϊσερίσπορ, την οποία τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ενρίκε αποδέχθηκαν αμέσως, καθώς ήταν η πλέον συμφέρουσα.

Πέδρο ΕνρίκεΚαϊσέρισπορμεταγραφέςποδόσφαιροΠΑΟΚ