Αθλητισμός|10.08.2019 00:18

Λίβερπουλ - Νόριτς 4-1: Καταιγιστικοί οι Ρεντς στην πρεμιέρα της Premier League (vid)

Newsroom

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τη Λίβερπουλ. Οσο εντυπωσιακά έκλεισε την περασμένη σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League, άλλο τόσο εντυπωσιακά άνοιξε την αυλαία του νέου πρωταθλήματος στην Αγγλία. Οι «κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοί στην πρεμιέρα της Premier League σαρώνοντας με 4-1 την προερχόμενη από την Championship, Νόριτς.

Μόνο που τα χαμόγελα πάγωσαν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ όταν ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Αλισον Μπέκερ αποχώρησε υποβασταζόμενος πριν από τη λήξη του ημιχρόνου λόγω τραυματισμού. Προηγουμένως η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ Ρόουντ κλείνοντας το πρώτο 45λεπτο με το άκρως εντυπωσιακό και επιβλητικό 4-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8' με αυτογκόλ του Χάνλεϊ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Οριγκί, ενώ το 2-0 «έγραψε» στο 19' ο... συνήθης ύποπτος Μοχάμεντ Σαλάχ με θαυμάσιο πλασέ.  Το 3-0 προήλθε από το κεφάλι του κυριαρχικού Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 28' έπειτα από κόρνερ-ασίστ του Σαλάχ και το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Οριγκί, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 64' η Νόριτς μείωσε το σκορ (4-1) με ωραία κίνηση και εύστοχο πλασέ του Φινλανδού Τέεμου Πούκι

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Premiership δεσπόζει το κυριακάτικο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο Ολντ Τράφορντ, ενώ η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Αναλυτικά οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής είναι οι εξής:

ΛίβερπουλποδόσφαιροPremier LeagueΝόριτς