Αθλητισμός|11.08.2019 13:20

ΠΑΟΚ: Πλήρης «πετάει» την Δευτέρα για Αμστερνταμ ο νταμπλούχος

Αντώνης Τσακαλέας

Με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σήμερα το πρωί, ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη προετοιμασία του για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Αγιαξ, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις και βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλους 20 συμπαίκτες του, οι οποίοι θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας στις 10:30 με πτήση τσάρτερ, με προορισμό το Αμστερνταμ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στον καταρτισμό της αποστολής. Οι 21 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ακπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ.

Οι  «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το βράδυ της Δευτέρας στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»,  με την επιστροφή στην Ελλάδα να έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης, με την αποστολή να διανυκτερεύει τη Τρίτη στο Αμστερνταμ.

ΑγιαξChampions LeagueΠΑΟΚ