Εθνική μπάσκετ: Εντυπωσιακή και πάλι στο δεύτερο τεστ με Ιράν!
NewsroomΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ πέτυχαν μία ακόμη εύκολη νίκη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Κρήτη, προσφέροντας όμορφο θέαμα και επικρατώντας του Ιράν με 88-58. Ο κόσμος αποθέωσε την εθνική ομάδα, που πλέον ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στο Ακρόπολις. Ο Γιάννης είχε απίστευτο κέφι με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ενώ έβγαλε και πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του. Συνολικά τέσσερις διεθνείς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Μπουρούσης, Λαρεντζάκης, Μάντζαρης, Κ. Αντετοκούνμπο και Σαλούστρος.
Τα Δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58
Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Κόνιαρης 5, Αθηναίου, Καλάθης 5, Σλούκας 2, Παπαγιάννης 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10, Παπαπέτρου 11, Βασιλόπουλος 6, Αντετοκούνμπο Γ. 19 (13ρ), Αντετοκούνμπο Θ. 6, Μήτογλου 10.
Στο μεταξύ, ο γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου Χρήστος Σαλούστρος, «κόπηκε» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αθλητές, πριν από το «Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank» (16-18 Αυγούστου).
- Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
- Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
- Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως