Αθλητισμός|12.08.2019 16:10

Μπάσκετ: Έβαλε τέρμα στα σενάρια ο Πανιώνιος, μένει Νέα Σμύρνη

Newsroom

Μετά τις αντιδράσεις των φιλάθλων, η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου θα παραμείνει στην έδρα της στη Νέα Σμύρνη και θα προχωρήσει άμεσα σε ανακοινώσεις για τη στελέχωση του ρόστερ. Πρώτα θα ανακοινωθεί το νέο τεχνικό επιτελείο και στη συνέχεια συμφωνίες με Αμερικανούς και Ελληνες αθλητές. Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος με ανακοίνωση πήρε επίσημα θέση για τα σενάρια περί συμφωνίας με τη Δράμα, ενώ εξαπέλυσε πυρά σε βάρος του Ερασιτέχνη για τη στάση του. 

Ο μεγαλομέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, αναφέρει: «Θα ήθελα με αυτή την επίσημη δήλωσή μου να τελειώσουν άπαξ και διά παντός τα όποια σενάρια δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες περί εμπλοκής μου σε ενδεχόμενη μετακίνηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Δράμα, ώστε να ξεκινήσει όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020. Όπως πράγματι γράφτηκε, τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε διαπραγμάτευση με επιχειρηματία με καταγωγή από τη Δράμα, περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που κατέχω και, πράγματι, η διαπραγμάτευση ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως καμία συμμετοχή δεν θα είχα ο ίδιος στην επόμενη ημέρα της ομάδας, είτε αυτή επρόκειτο να είναι στη Νέα Σμύρνη ή στη Δράμα ή οπουδήποτε αλλού. Σε συνέχεια, λοιπόν, αυτών των δημοσιευμάτων, ήταν απόλυτα λογικές και αναμενόμενες οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου, επιφανείς Πανιώνιους, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους και οπαδούς του Πανιωνίου. Οι αντιδράσεις αυτές έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός στην ομάδα και ότι έστω και την ύστατη στιγμή, μπροστά στο φάσμα της καταστροφής, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει μια Πανιώνια συστράτευση για να βοηθήσει το τμήμα του μπάσκετ, που έχει προσφέρει χαρές, τίτλους και δυνατές συγκινήσεις κατά το παρελθόν στον κόσμο του Πανιωνίου. Γιατί όμως ο Ερασιτέχνης περίμενε αυτήν την ύστατη στιγμή για να δηλώσει παρών για την ομάδα; Ο Ερασιτέχνης, για τους δικούς του λόγους, έχει σταθεί από την αρχή απέναντι από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Παράλληλα ενημέρωσε για την πρόθεσή του να ζητήσει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ενώ δήλωσε ανοιχτός σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση περιλαμβάνει συνδιοίκηση ή ακόμα και εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας που κατέχει, από κάποιο μέλος της Πανιώνιας οικογένειας, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Πανιωνίου και των προσδοκιών των φιλάθλων.

Πανιώνιοςμπάσκετ