Αθλητισμός|13.08.2019 13:07

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να σφραγίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης

Newsroom

Να υπερασπιστεί το 1-0 στην Κωνσταντινούπολη μέσα στο «σπίτι» του θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Μπασάκσεχιρ (21:30 Novasports 2) και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προειδοποιήσει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη, καθώς οι Τούρκοι θα τα παίξουν όλα για όλα και έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ επιπλέον η εστία του Σα δεν έχει παραβιαστεί ως τώρα στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ποντένσε θα είναι διαθέσιμος για την ενδεκάδα, αν και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα. Επομένως ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανότατα η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε και Γκερέρο, ενώ μία θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο νεαρός Ραντζέλοβιτς

Οι Τούρκοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. Δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι Καχβετσί και Σεντζού, που αποβλήθηκαν στο πρώτο ματς, ενώ ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ, θα βρίσκεται στις κερκίδες έπειτα από την τιμωρία που του επέβαλε η UEFA για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρος και Ρουμ και τέταρτο τον Άτικεν.

ΜπασακσεχίρChampions LeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιρο