Αθλητισμός|13.08.2019 19:46

Αναστασίου: «Ηρθε η ώρα να βάλουμε κι εμείς δύσκολα στη Λέγκια»

Newsroom

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Βαρσοβία δίνει στον Ατρόμητο ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να πιέσει τη Λέγκια, να δημιουργήσει φάσεις και να ψάξει το πολύτιμο γκολ. Ο τεχνικός του Ατρομήτου ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, πως αυτή τη φορά η άμυνα των Πολωνών θα αισθανθεί περισσότερο τους παίκτες του. 

«Είναι το δεύτερο ματς απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε εμείς επιθετικά. Απαιτείται προσοχή, είναι πολύ πονηρό ματς το 0-0 σε εκτός έδρας. Η Λέγκια δεν έχει δεχθεί γκολ στην Ευρώπη, οπότε πρέπει τις παραμικρές ευκαιρίες να τις εκμεταλλευθούμε. Λόγω της ζέστης για καμία ομάδα δεν θα είναι εύκολο. Οι μονομαχίες θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του παιχνιδιού», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου και πρόσθεσε: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως αν έχουμε την εικόνα που πρέπει από πλευράς συγκέντρωσης έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε στο τέλος. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλο μπάτζετ ή που έχει σαρώσει τα πάντα στην Ευρώπη. Ωστόσο είναι ένα παιχνίδι που θα το διεκδικήσουμε. Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα χρειαζόμαστε».

Ο Αλέξανδρος Κατράνης πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να τους δημιουργήσουμε θέματα και τις ευκαιρίες. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Θα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης».

ΑτρόμητοςΓιάννης ΑναστασίουποδόσφαιροEuropa LeagueΛέγκια Βαρσοβίας