Αθλητισμός|13.08.2019 22:54

Άγιαξ-ΠΑΟΚ Champions League: Βίντεο με τα δύο γκολ και το πέναλτι που έπιασε ο Πασχαλάκης

Newsroom

O ΠΑΟΚ έκανε τρομερό ημίχρονο στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και κατάφερε να αιφνιδιάσει και να ανοίξει πρώτος το σκορ με ένα πανέξυπνο γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στο 23' ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ πήρε το ριμπάουντ έξω από την περιοχή και ανάμεσα σε δύο αμυντικούς βλέποντας πως ο Ονάνα δεν έχει οπτικό πεδίο, σούταρε μονοκόμματα και τον άφησε άγαλμα κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Στο 30' σε μία φάση διαρκείας, ο Ζίγιεχ έκανε δυνατό σουτ, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής Κρεγκ Πόουσον καταλόγισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ελ Καντουρί στον Νέρες. Ο Τάντιτς ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα στο 32', όμως ο Πασχαλάκης με νέα καταπληκτική προσπάθεια, έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το μηδέν.

Στο 41' ο Άγιαξ κέρδισε νέο πέναλτι. Ο Μπλιντ έκανε προσπάθεια να μπει στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί χέρι του Μπίσεσβαρ και ο ρέφερι υπέδειξε και πάλι την άσπρη βούλα. Ο Τάντιτς πήρε και πάλι την μπάλα στο 43' και αυτή τη φορά σημάδεψε στη μέση της εστίας, νίκησε τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε σε 1-1.

ΑγιαξποδόσφαιροChampions LeagueΠΑΟΚ