Αθλητισμός|15.08.2019 16:19

Έβρισε διαιτητή και έσπασε ρακέτες ο Κύργιος στο Σινσινάτι (vid)

Newsroom

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές, αλλά παράλληλα και ένας από αυτούς που απασχολούν συνεχώς τον κόσμο του τένις με αρνητικές ειδήσεις. Ο Νικ Κύργιος εμφάνισε πάλι την άσχημη πλευρά του στον αγώνα με τον Κάρεν Κατσάνοφ στο τουρνουά του Σινσινάτι καθώς έβρισε τον διαιτητή, έσπασε δύο ρακέτες και δέχθηκε έντονη κριτική για πολλοστή φορά.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ με τον Φέργκους Μέρφι, τον διαιτητή του αγώνα να δίνει ποινή στον Κύργιο για καθυστέρηση. Ο ευέξαπτος τενίστας έμπλεξε και τον Ραφαέλ Ναδάλ στη συζήτηση πριν ζητήσει να πάει στην τουαλέτα με τον Μέρφι να αρνείται το αίτημά του. Αυτό βέβαια δεν ενόχλησε τον Κύργιο ο οποίος πήρε δύο ρακέτες και πήγε στα αποδυτήρια για να τις σπάσει!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα βίντεο του αγώνα ο Ελληνοαυστραλός τενίστας όταν απευθύνθηκε στον διαιτητή του αγώνα, του είπε: «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Είσαι ένα γαμ... εργαλείο. Είσαι ένα σκουπίδι και ντροπή για το άθλημα. Παραιτούμαι». 

Ο Ιρλανδός διαιτητής φυσικά δεν αντέδρασε, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με νικητή τον Κατσάνοφ ο οποίος δεν ήξερε πως να αντιδράσει όταν ο Κύργιος ξεσπούσε και στη συνέχεια όταν βρισκόταν στο γήπεδο αλλά δεν έπαιζε τένις.

T
T

ΤένιςΝικ Κύργιος