Αθλητισμός|16.08.2019 22:39

Σάκκαρη: Αφησε μισή την ανατροπή με την Μπάρτι στο Σινσινάτι (vid)

Newsroom

Μια από τις σημαντικότερες ανατροπές της καριέρας της πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο σετ της αναμέτρηση με την Αυστραλέζα Άσλεϊ Μπάρτι στον προημιτελικό του Σινσινάτι των ΗΠΑ, όμως, το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης δικαιολόγησε την θέση της και δική της ανατροπή πήρε τη νίκη με 2-1 (5-7, 6-2, 6-0) και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Μπάρτι ξεκίνησε δυνατά και με γρήγορο μπρέικ μόλις στο 2ο γκέιμ προηγήθηκε 2-0 και αργότερα με 5-2.

T

Κι ενώ το σετ φαίνονταν χαμένο η Σάκκαρη σταδιακά απελευθερώθηκε στο σερβίς, μείωσε τα λάθη της και πίεσε την Μπάρτι. Με 40-0 επικράτησε στο 9ο γκέιμ και μείωσε σε 5-4 ενώ διατήρησε το σερβίς της και στο 11ο γκέιμ μετά από μεγάλη μάχη έκανε και δεύτερο μπρέικ για το 6-5.

T

Σφράγισε την επικράτησή της στο 12ο γκέιμ όπου είχε το πλεονέκτημα του σερβίς και το διατήρησε. Ετσι με 5-0 γκέιμ απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το προβάδισμα για μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά αλλά ο αγώνας είχε ακόμα δρόμο...

T
T

Από το 2ο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η Μπάρτι ανέβασε το βαθμό δυσκολίας στο σερβίς της και η Σάκκαρη δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνιση του 1ου σετ. Με μπρέικ στο σερβίς στο 4ο και 8ο γκέιμ η Μπάρτι ξέφυγε 4-1 και πήρε το σετ 6-2.

T
T

Το 3ο σετ ήταν μονόλογος της Μπάρτι που με 6-0 επικράτησε κατά κράτος και με 2-1 πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά.

T

H Mπάρτι στον ημιτελικό του Σινσινάτι θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Σβετλάντα Κουζνέτσοβα.η οποία νίκησε την Καρολίνα Πλίτσκοβα με 3-6, 7-6 (2), 6-3.

T
ATP ΣινσινάτιΤένιςΣπορΜαρία Σάκκαρη