Αθλητισμός|18.08.2019 17:16

Σοκ με Σλούκα, ανοικτό το ενδεχόμενο να χάσει το παγκόσμιο της Κίνας

Newsroom

Αγώνα με το χρόνο θα κληθεί να δώσει ο Κώστας Σλούκας μέχρι και τη στιγμή που η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ θα ανέβει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Κίνα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρ στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στον αγώνα προετοιμασίας με την Ιταλία. Αποχώρησε στο 9ο λεπτό και αρχικά το τραύμα δεν φάνηκε να είναι πολύ σοβαρό. Τελικά όμως μετά τη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, διαπιστώθηκε πως έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου.

Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός αποστολής και τις επόμενες ημέρες μαζί με το ιατρικό επιτελείο του εθνικού συγκροτήματος θα κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να προλάβει να είναι έτοιμος.

Η ενημέρωση:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.  Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

T

Κώστας ΣλούκαςΠαγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAΜουντομπάσκετ 2019Εθνική μπάσκετ