Αθλητισμός|18.08.2019 17:13

Το VAR απέβαλε τον Μόντριτς για πρώτη φορά στην καριέρα του (vid)

Newsroom

Ο Λούκα Μόντριτις χρειάστηκε να αγωνιστεί σε 532 αγώνες στην πλούσια και επιτυχημένη καριέρα του μέχρι να έρθει το VAR για να τον χρεώσει με την πρώτη κόκκινη κάρτα.

Ο διεθνής Κροάτης άσος, είδε την απευθείας κόκκινη του ρέφερι Εστράδα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντένις Σουάρεθ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Θέλτα.

Η απόφαση του Εστράδα δεν ήταν άμεση αλλά μετά από υπόδειξη του VAR που προφανώς χρέωσε πρόθεση επικίνδυνου μαρκαρίσματος του Μόντριτς στον Σουάρεθ.

Στο βίντεο αρχικά δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή του Μόντριτς στον Σουάρεθ όμως ο άσος της Θέλτα μετά από δύο βήματα πέφτει κάτω. Ο Μόντριτς όπως και πολλοί συμπαίκτες του διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή αλλά δεν άλλαξε την απόφαση του και έτσι ο Κροάτης χαφ μετά από 16 χρόνια πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

«Μου ζήτησε συγγνώμη ο Μόντριτς»

Τελικά με τη χρήση της τεχνολογίας φαίνεται πως ο Μόντριτς χτυπάει έστω και λίγο τον Σουάρεθ και εντέλει η αποβολή είναι δίκαιη. Μετά τον αγώνα ο Σουάρεθ δήλωσε πως ο Μόντριτς του ζήτησε συγγνώμη και πως ότι έγινε ήταν ακούσιο...

T

Η απόφαση του Εστράδα έχει διχάσει το φίλαθλο κοινό στην Ισπανία ενώ έχουν στηθεί μέχρι και γκάλοπ για το εάν ήταν δίκαιη ή άδικη η αποβολή. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως οι υπεύθυνοι του VAR χρέωσαν πρόθεση στον Μόντριτς παρότι στο βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο εάν χτυπάει τον αντίπαλο του.

 

Λούκα ΜόντριτςΡεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροVAR