Αθλητισμός|18.08.2019 15:42

Ο Ματέο Γκαρσία στα ερυθρόλευκα... της Σερβίας (pic)

Newsroom

Ο Ματέο Γκαρσία υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, βάζοντας τέλος σε ένα μεταγραφικό σήριαλ που ξεκίνησε με την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος της Super League. Ο 23χρονος Αργεντινός ακραίος «συστήθηκε» στην Ελλάδα μέσω της παρουσίας του στον Αρη την περσινή σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν κινήσεις για την παραμονή του, η ΑΕΚ ασχολήθηκε με την υπόθεση αλλά την εγκατέλειψε νωρίς, ο ΠΑΟΚ ενεπλάκη... μέσω δημοσιευμάτων με τον Γιώργη Σαββίδη να τα διαψεύδει, ενώ το πλέον «ζωηρό» ενδιαφέρον το έδειξε ο Ολυμπιακός, καθώς το όνομά του βρέθηκε αρκετές φορές στα ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», με τον Γκαρσία να έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού.

Τελικά, το μέλλον του Γκαρσία ήταν μεν «ερυθρόλευκο», όχι όμως για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά του Ερυθρού Αστέρα. «Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακρές και δύσκολες, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Αποκτήσαμε τον παίκτη που θέλαμε εδώ και καιρό», είπε με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ματέο Γκαρσία την ώρα της υπογραφής συμβολαίων στα γραφεία του Ερυθρού Αστέρα
Ματέο Γκαρσίαμεταγραφέςποδόσφαιρο