Αθλητισμός|19.08.2019 00:50

Επιστρέφει στην Εθνική μπάσκετ ο Μάντζαρης μετά το σοκ με Αθηναίου

Newsroom

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου στη φιλική ήττα από τη Σερβία αλλάζει τα δεδομένα για την Εθνική μπάσκετ. Οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν άμεσα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και ο διεθνής «άσος» σαν «πιστός στρατιώτης» διακόπτει τις διακοπές του και επιστρέφει.

Ο διεθνής γκαρντ είχε βρεθεί στην προεπιλογή της «επίσημης αγαπημένης», αλλά στην πορεία «κόπηκε» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο πριν από το τουρνουά Ακρόπολις. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, με τον Κώστα Σλούκα να έχει χτυπήσει, αν και θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τον Αθηναιου να παθαίνει ρήξη πρόσθιου χιαστού, οδηγούν τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην απόφαση να καλέσει πίσω τον παίκτη της Ούνικς Καζάν.

Ο Μάντζαρης αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στο υπόλοιπο σύνολο, ανταποκρινόμενος για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Εθνικής αφήνοντας τις διακοπές που έκανε μέχρι τώρα.

Η μόνη λεπτομέρεια που απομένει για να πάρει και ο Μάντζαρης το δρόμο τού... μεταξιού μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, είναι και η συγκατάθεση της ομάδας του. Η Ούνικς Καζάν είχε βγάλει ήδη εισιτήρια για να ταξιδέψει ο παίκτης στη Ρωσία και πρέπει να δώσει έγκριση προκειμένου να ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική Ελλάδας.

Πηγή: sdna.gr

μπάσκετΕθνική μπάσκετΕθνική ομάδαΓιάννης ΑθηναίουΒαγγέλης Μάντζαρης