Αθλητισμός|20.08.2019 19:03

ΠΑΟΚ: Με 22 ποδοσφαιριστές «πετάει» για Μπρατισλάβα

Αντώνης Τσακαλέας

Με την προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας το πρωί της Τρίτης (20/8), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/8) με αντίπαλο την Σλόβας Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωστοποίησε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Μπρατισλάβα. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδης, Πέλκας, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Εκτός έμειναν οι Μελίσσας, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βέρνμπλουμ, Κάτσε και Τσιγγάρας καθώς και οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο.

«Μονομαχία» Εσίτι - Μπίσεσβαρ στην προπόνηση (FOTO: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Το οικογενειακό δίτερμα υπό το βλέμμα του Αμπέλ Φερέιρα (FOTO: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Η αποστολή των νταμπλούχων αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (21/8) με πτήση τσάρτερ για την Μπρατισλάβα. Οι νταμπλούχοι θα προπονηθούν στην Tehelne pole στις 21.00, με τη συνέντευξη Τύπου να έχει προγραμματιστεί για τις 20.00, εκεί που θα δώσει το «παρών» ο Αμπέλ φερέιρα με έναν εκ των ποδοσφαιριστών των «ασπρόμαυρων». Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στη βάση του έχει οριστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8), με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προπονείται επί σλοβακικού εδάφους βάζοντας πλώρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1, κατά την οποία θα υποδεχθεί στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής, τον Παναιτωλικό.

Η πώληση εισιτηρίων για την «Tehelne pole»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» που θα ταξιδέψουν στη Σλοβακία, να περνούν από τα εκδοτήρια του σταδίου της Τούμπας, που θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 5:00 το απόγευμα. Οι κάτοικοι εξωτερικού θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μόνο στα sectors D201-204. Το ηλεκτρονικό σύστημα άνοιξε τη Τρίτη (20.08) στις 13:00 και θα «κλείσει» την Τετάρτη (21.08) στις 19:00.

ποδόσφαιροΠΑΟΚΣλόβαν ΜπρατισλάβαςEuropa League