Αθλητισμός|21.08.2019 12:29

To πρόγραμμα της Εθνικής στο τουρνουά Atlas στην Κίνα

Newsroom

Στη Σουτσόου μια μεγάλη πόλη στα ανατολικά της Κίνας στην οποία κατοικεί σχεδόν μια… Ελλάδα (έχει περισσότερους από 10 εκατ. κατοίκους) και βρίσκεται κοντά στην Σαγκάη θα ταξιδέψει η Εθνική μας ομάδα. Η Σουτσόου θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της «επίσημης αγαπημένης» στην Κίνα προκειμένου να δώσει τρεις φιλικούς αγώνες πριν μετακομίσει για τα επίσημα παιχνίδια του 6ου ομίλου (απέναντι σε Μαυροβούνιο, Βραζιλία και Νέα Ζηλανδία) στην Ναντζίνγκ.

Αναλυτικότερα η Εθνική μας αναχωρεί αύριο 21/8 και θα συμμετάσχει στο τουρνουά Atlas στο οποίο θα λάβουν μέρος οχτώ χώρες και πιο συγκεκριμένα: Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Ελλάδα, Ιορδανία, Κίνα και Δομινικανή Δημοκρατία.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, το Σάββατο (24/8) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει (στις 15:00) την Ιορδανία. Ακολούθως οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αγωνιστούν στις 26/8 (στις 14:30) είτε σε ημιτελικό, είτε σε θέση κατάταξης με μια από τις Κίνα ή Δομινικανή Δημοκρατία. Στις 27/8 η Ελλάδα είτε θα συμμετάσχει στον τελικό του τουρνουά (ανάλογα με το αποτέλεσμα της προηγούμενης ημέρας) είτε σε ματς κατάταξης.

Εθνική μπάσκετΕθνική ομάδαΠαγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAμπάσκετΜουντομπάσκετ 2019