Αθλητισμός|20.08.2019 20:55

«Βόμβα» Λυσάνδρου: Μίλησε για πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος

Newsroom

Ο πρόεδρος της Superleague 1, Μηνάς Λυσάνδρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, έριξε... βόμβα κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής, καθώς τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τα αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

Στη διοργανώτρια Αρχή υπάρχει αναβρασμός εδώ και καιρό, δεδομένου ότι τα τηλεοπτικά συμβόλαιο των ομάδων της Superleague 1 (αλλά και της Superleague 2) βρίσκονται στον αέρα, καθώς υπάρχει πρόθεση να υποστούν μεγάλο... ψαλίδι από τη Δημόσια Τηλεόραση, με μείωση που θα ξεπερνάει το 30%.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συμβουλίου της Λίγκας ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού τόνισε πως θα μελετηθούν οι υπογεγραμμένες συμβάσεις και αν δεν τηρηθούν τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί αρχικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί (δεδομένου ότι η πρώτη αγωνιστική θα παιχτεί κανονικά) η Superleague 1!

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα γίνει από δω και πέρα, με τα τηλεοπτικά ν' αποτελούν ένα τεράστιο αγκάθι στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Διαψεύδει η Λίγκα

Από την πλευρά του Συνεταιρισμού, πάντως, «διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα. Τονίζεται, παράλληλα, ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ - μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε «πληροφορία» διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες».

Η πληροφορία, ωστόσο, που μετέδωσε το dikisports επιβεβαιώνεται και από πολλούς παριστάμενους. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο κ. Λυσσάνδρου ανέφερε ότι είναι εφικτή η διακοπή του πρωταθλήματος, εφόσον δεν ισχύσουν τα αρχικά συμβόλαια.

Πηγή: sdna.gr

τηλεοπτικά δικαιώματαSuperLeagueποδόσφαιροΜηνάς Λυσάνδρου