Αθλητισμός|20.08.2019 21:57

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Κούτρης, μέσα ο Σουντανί για Κρασνοντάρ

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης (21/8, 22.00) με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Champions League και ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή. Συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πορτογάλος κόουτς έχει πραγματοποιήσει μόλις μια αλλαγή, καθώς αντί του... (πιθανότατα) φευγάτου Λεονάρντο Κούτρη υπολογίζει στον Χιλάλ Σουντανί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

Μολονότι ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να παρατάξει τους ίδιους παίκτες που χρησιμοποίησε και στο εντός έδρας ματς με την Μπασακσεχίρ. Ως εκ τούτου, οι επικρατέστεροι έντεκα είναι οι εξής: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Γ. Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο.

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΚρασνοντάρΛεονάρντο ΚούτρηςChampions LeagueΕλ Αραμπί Σουντανί