Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε τηλεοπτικό συνεργείο- Τραυματίστηκε ο παραγωγός!
NewsroomΠριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ, οπαδοί επιτέθηκαν σε συνεργείο του τηλεοπτικού πρακτορείου RUPTLY, προκαλώντας μάλιστα κάταγμα στη μύτη του ενός τηλεοπτικού παραγωγού. Σύμφωνα με την καταγγελία τού τραυματία οι δράστες ήταν φίλοι του Ολυμπιακού.
Οπως μετέδωσε το sputniknews.gr αλλά και διεθνή Μέσα, τέσσερις φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» πλησίασαν τον παραγωγό του τηλεοπτικού πρακτορείου την ώρα που το συνεργείο έπαιρνε πλάνα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ, και τον ρώτησαν στα αγγλικά από πού έρχεται.
Στη συνέχεια, χωρίς να περιμένουν απάντηση, προσπάθησαν να του αρπάξουν το μικρόφωνο και την κάμερα. Εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και να δεχτεί γροθιά στη μύτη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.
«Δύο άνδρες ταυτόχρονα έβαλαν τα χέρια στις τσέπες μου και άρπαξαν ένα κινητό κι ένα μικρόφωνο, ο τρίτος μου έριξε γροθιά στη μύτη. Έπειτα, πέταξαν τα πράγματα μου και έφυγαν. Πήγα στο νοσοκομείο για τη μύτη μου», ανέφερε ο παραγωγός, ο οποίος πήγε στην αστυνομία -όπου και δήλωσε πως αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού- και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Πηγή: sdna.gr
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη