Αθλητισμός|22.08.2019 16:25

Αρης: Τελείωσε με Μαντσίνι, υπογράφει τον Ντε Μποκ, ψάχνει τερματοφύλακα

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Την ώρα που ο Σάββας Παντελίδης ολοκληρώνει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για τον αγώνα της πρεμιέρας της Super League κόντρα στον ΟΦΗ (Σάββατο 24/8, 21.00), η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης προσπαθεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις, που αποφάσισε μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μόλντε.

Ηδη ανακοινώθηκε η οριστική συμφωνία, τόσο με την Μπορντό, όσο και με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, στο πρόσωπο του οποίου οι επιτελείς της ΠΑΕ Αρης βλέπουν όχι μόνο τον αντικαταστάτη του Ματέο Γκαρσία (που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Ερυθρό Αστέρα στο ματς με την Γιανγκ Μπόις), αλλά και ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που θα έχει την ευκαιρία να ξεπεταχτεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αρης συμφώνησε να αγοράσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που υπογράψει τριετές συμβόλαιο και ήδη γίνεται προσπάθεια να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (24/8).

Μια λεπτομέρεια κρίνει την μεταγραφή του Λόρενς Ντε Μποκ. Ο Βέλγος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει για να υπογράψει στον Αρη με τη μορφή δανεισμού από τη Λιντς, περιμένει όμως να ανάψει το πράσινο φως από τη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του ο Ισπανός Μενέντεθ, που έπαιζε δανεικός στην Κόρντομπα. 

Τέλος, ο Αρης βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ακόμη γκολκίπερ για να ολοκληρώσει τις τρεις θέσεις των τερματοφυλάκων. Ο Χουλιάν Κουέστα ξεκίνησε νωθρά, όχι όπως στην περσινή σεζόν και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλουν έναν ακόμη έμπειρο πορτιέρε, που θα πιέσει για να διεκδικήσει θέση βασικού και θα βοηθήσει με τον τρόπο αυτό και τους συμπαίκτες του.

ΑρηςποδόσφαιροSuper League 1Λόρενς Ντε ΜποκΝτάνιελ Μαντσίνιμεταγραφές