Αθλητισμός|23.08.2019 01:05

Αμπέλ Φερέιρα: «Το γκολ της Σλόβαν ήρθε από τον ουρανό»

Αντώνης Τσακαλέας

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά σπατάλησε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση με την Σλόβαν, ευελπιστώντας πως ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει αρκετές στο παιχνίδι της Τούμπας αλλά και θα τις αξιοποιήσει. Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός, στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: 

Για τους λόγους της ήττας και η απώλεια ισορροπίας του ΠΑΟΚ από το 70’ και μετά:
«Ο αντίπαλος, με μισό σουτ πέτυχε ένα γκολ. Ξέραμε πως είναι μια ομάδα που μόνο με αντεπιθέσεις είναι επικίνδυνη. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά και είχαμε τις ευκαιρίες. Οταν κάνουμε 3-4 καλές ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρουμε. Είναι κρίμα για το τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί όπως, πολλοί σημείωναν πριν το παιχνίδι:
«Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Θεωρώ ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να σκοράρουμε στις φάσεις που κάνουμε».

Για τα πολλά νεύρα που έδειξαν οι παίκτες του:
«Αν συνέβη αυτό που λέτε, συνέβη και για τις δυο ομάδες. Μετά το 70’, όταν κουράζεσαι, κάνεις λάθη, και υπάρχει εκνευρισμός. Το γκολ που έβαλε η Σλόβαν είναι σαν να ήρθε δώρο από τον ουρανό».

Για την διατήρηση της ίδιας 11άδας για τρίτο συνεχόμενο αγώνα:
«Ξέρετε καλά τι συνέβη με αυτή την ομάδα. Δεν είμαι εδώ για δικαιολογίες. Παίκτες έφυγαν, παίκτες τραυματίστηκαν και πήγαμε σε μια αναδιοργάνωση. Προσπαθούμε να εντάξουμε και τους καινούργιους στην ομάδα. Υπάρχουν μια πολύ καλή βάση και πρέπει να δουλέψουμε για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει κάτι που τον αιφνιδίασε αρνητικά στην εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Κατά πρώτον, δεν παίζουμε μόνοι μας. Πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως στην έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως την επόμενη φορά να κάνουμε τις φάσεις, γκολ».

Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΠΑΟΚEuropa LeagueΑμπέλ Φερέιρα