Αθλητισμός|23.08.2019 11:32

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Αστέρας, μετά τ' αστέρια του Champions League

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει τους τόνους μετά τον θρίαμβο επί της Κρασνοντάρ και επικεντρώνει την προσοχή του μόνο στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης το Σάββατο (24/8, 21:30). Το ξεκαθάρισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Ρώσους, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια.

Είναι προφανές ότι η δουλειά στο Champions League έχει γίνει και με το παραπάνω έως τώρα και απομένουν μόλις 90 λεπτά με ένα τεράστιο πλεονέκτημα, προκειμένου να βρεθούν οι Πειραιώτες στους χρυσοφόρους ομίλους. Όμως μέχρι το δεύτερο ματς στη Ρωσία υπάρχει χρόνος και ο βασικός στόχος που έχει τεθεί είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επομένως, έχει εξηγηθεί με έμφαση στους ποδοσφαιριστές ότι προέχει η πρεμιέρα με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η διαχείριση από τον Μαρτίνς

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως τώρα, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στη διαχείριση του αγώνα με τον Αστέρα από τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προφανώς θα πρέπει να δώσει ανάσες σε κάποια από τα βασικά του γρανάζια, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και επειδή πρέπει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Ο Μαρτίνς θα δείξει πόσα θα είναι τα νέα πρόσωπα, πιθανότατα στην τελευταία προπόνηση.

Αναμφίβολα την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάει ο Ραντζέλοβιτς, που έθελξε με την απόδοσή του και τα δύο γκολ που πέτυχε ερχόμενος από τον πάγκο. Είναι νεαρός, έχει δυνάμεις και το μομέντουμ είναι με το μέρος του. Ο Καμαρά μπορεί, επίσης, να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, ενώ και ο Ελ Αραμπί περιμένει μία ευκαιρία από τον προπονητή του.

Υπάρχουν και οι μεταγραφές

Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ο Ολυμπιακός θέλει ένα εξτρέμ και ένα δεκάρι και η συμμετοχή στους ομίλους θα κάνει ακόμη πιο εύκολη την προσπάθειά του, αλλά και επιτακτική την ενίσχυση. Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να γράφουν για τον Σέρβο Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα και οι Γάλλοι για τον Γκαμπριέλ Μποσίλια της Μονακό.

Πέδρο ΜαρτίνςΟλυμπιακόςποδόσφαιροSuper League 1