Αθλητισμός|23.08.2019 14:22

Παναθηναϊκός: Το εναλλακτικό πλάνο αν δεν προχωρήσει του Ρόντγουελ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν αναμονή του φινάλε στο σίριαλ με τον Τζακ Ρόντγουελ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, εφόσον ο Άγγλος απαντήσει αρνητικά. Τα δεδομένα, άλλωστε, έχουν αρχίσει να μην είναι υπέρ των «πρασίνων» με τον 28χρονο «άσο» να «κολλάει» τις διαπραγματεύσεις στο θέμα της ρήτρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στη λύση ενός σέντερ μπακ δυναμικού, με ύψος, εκτόπισμα και αλτικότητα. Και σε αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν τρεις στόπερ στα υπ' όψιν των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα.

Οι περιπτώσεις των Τομά Ερτό και Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς εξετάζονται. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ανκαραγκουτσού και έχει προταθεί στο «τριφύλλι», αν και δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα, συζητώντας παράλληλα με τις ιταλικές Κροτόνε και Σαλερνιτάνα, όπως και με τη γαλλική Καέν. Ο δεύτερος έχει ως κοινό σημείο με τον Ερτό τις... επαφές με τη Σαλερνιτάνα, έχοντας αποδεσμευτεί από την Παλέρμο.

Η τρίτη λύση, αφορά τον Βίτο Βόργκμουρ. Ο αρχηγός της Μπραν μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του. Ωστόσο η περίπτωσή θα προκριθεί ως μια λύση για τον χειμώνα εφόσον αποφασίσουν οι Δώνης-Νταμπίζας να περιμένουν μέχρι τότε.

Η περίπτωση του Τσόσιτς

Παράλληλα, όμως ο Παναθηναϊκός ρίχνει ματιές και προς τον Ούρος Τσόσιτς για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 26χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ (κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με Μοράν και Βασιλαντωνόπουλο) παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2021 και η Ενωση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενδεχομένως δε και για παραχώρηση με «συνιδιοκτησία» δηλαδή κρατώντας υψηλό ποσοστό για την περίπτωση μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Πηγή: sdna.gr

Τζακ ΡόντγουελΠαναθηναϊκόςποδόσφαιρο