Αθλητισμός|23.08.2019 18:18

Λέο Μάτος: «Το γκολ στο φινάλε χαλάει την όλη εικόνα, εμείς θα περάσουμε»

Αντώνης Τσακαλέας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε, λίγο πριν τις 5:30, στη βάση της, από την Μπρατισλάβα, εκεί που γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σλόβαν, στη πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ανασυγκροτηθεί και βάζει πλώρη για τα τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που έχει, αρχής γενομένης από αυτό με τον Παναιτωλικό (28/8, 20:00, PAOK TV). Ο Λέο Μάτος, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους λόγω καρτών, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έγινε στην Μπρατισλάβα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα ανατρέψει την Πέμπτη τα δεδομένα, και θα πάρει τη πρόκριση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αίσθηση που του άφησε η αναμέτρηση στη Μπρατισλάβα:

«Είναι δύσκολο να κάνεις κάποιο σχόλιο για αυτό το παιχνίδι έτσι όπως κατέληξε με τον αντίπαλο μας να κερδίζει στο τέλος. Και είναι δύσκολο γιατί πραγματικά δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα και νομίζω ότι είναι άδικο. Δεν νομίζω ότι κάναμε κακή εμφάνιση ή αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αντίθετα θα πω ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Αλλά συνήθως όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι περισσότεροι σκέφτονται πως δεν ήσουν καλός και δεν έκανες αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηρθε αυτό το γκολ στα τελευταία λεπτά και είναι αυτό που χαλάει την όλη εικόνα μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τούμπα θα το ανατρέψουμε αυτό το 1-0 και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να τελειώσει φάσεις:

«Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στις φάσεις. Και αν είδατε στους δυο πρώτους επίσημους αγώνες απέναντι στον Αγιαξ πετύχαμε τέσσερα γκολ. Αλλά και απέναντι στην Σλόβαν είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει:

«Τίποτε δεν έχει χαθεί και αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα στην Τούμπα να αποκλείσει την Σλόβαν και να είναι αυτή που θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων. Οποια παιδιά και αν παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Λέο ΜάτοςΠΑΟΚEuropa LeagueΣλόβαν Μπρατισλάβας