Αθλητισμός|24.08.2019 14:14

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση του Φερέιρα για το 3x3 της Τούμπας

Αντώνης Τσακαλέας

Η επόμενη μέρα της ήττας από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1-0 βρήκε τον Αμπέλ Φερέιρα να φέρνει τους προβληματισμούς τους εντός των αποδυτηρίων και να τους συζητά με τους ποδοσφαιριστές. Η πρώτη κίνηση του 40χρονου Πορτογάλου τεχνικού ήταν να βάλει όλη την ομάδα ενώπιον των ευθυνών της για το γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο οι Σλοβάκοι έριξαν στο καναβάτσο τους «ασπρόμαυρους».

Και στόχος του Φερέιρα ήταν να αποδώσει τις ευθύνες στο σύνολο, κάνοντας λόγο για συνολικά λανθασμένη νοοτροπία. «Για να σκοράρουμε δουλεύουμε όλοι, και για να δεχθούμε γκολ, κάτι έχουμε κάνει όλοι μας λάθος» ήταν μια από τις ατάκες του Φερέιρα, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει από τα αποδυτήρια την αναστάτωση του έφερε αυτή η ήττα, με τον ίδιο να σημειώνει πως «το μοναδικό φάρμακο εναντίον της ήττας είναι μόνο οι νίκες».

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (25/8) στις 8:00 τον Παναιτωλικό με live μετάδοση από το PAOK TV στο πρώτο από τα τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει και ο Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ με γνώμονα τόσο την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (22/8) όσο και αυτή της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλει να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και είναι πιθανόν να «φρεσκάρει» την 11άδα, ουσιαστικά για πρώτη φορά, καθώς στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης ξεκίνησε με το ίδιο αρχικό σχήμα. Η εντός έδρας τριάδα αγώνων κλείνει την ερχόμενη Κυριακή όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο.

Super League 1ΠΑΟΚΑμπέλ ΦερέιραΠαναιτωλικός