Αθλητισμός|24.08.2019 14:21

Αρης: Με την ευρωπαϊκή ενδεκάδα στη σέντρα με τον ΟΦΗ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League έχοντας υψηλές προσδοκίες, καθώς θέλει να τερματίσει ακόμη ψηλότερα και να σφραγίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και να διεκδικήσει κάθε διάκριση, ειδικά στο Κύπελλο.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ (21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μία ομάδα που πέρυσι νίκησαν δύο φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας ως όπλο τον αγωνιστικό ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και τη συμπαράσταση του κόσμου, που και πάλι αναμένεται μαζικά στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Αρη έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη νορβηγική Μόλντε και η οποία επικράτησε 3-0 στην κανονική διάρκεια. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία, στην άμυνα ο Δεληζήσης με τον Ρόουζ, ο Σούντγκρεν δεξιά και ο Κόρχουτ αριστερά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σάσα με τον Ματίγια, μπροστά τους ο Ντιγκινί, στα άκρα οι Φετφατζίδης και Λάρσον και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε Μπράουν.

Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Βέλεθ και Μπάσα, όμως στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά μετά από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του ο Μπρούνο Γκάμα. Αναλυτικά η αποστολή του Αρη: Κουέστα, Έμαν, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγιε, Γιουνές, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον ανέτοιμο Φερέιρα. Στην αποστολή του Γιώργου Σίμου συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Φιγκειρέιδο, Μάνος, Σασί, Ντίνας, Μπολάκης, Κοροβέσης και Δεληγιαννίδης.

ΟΦΗSuperLeagueΑρηςποδόσφαιρο