Αθλητισμός|24.08.2019 15:58

Ο Αλεξ Αντετοκούνμπο αποκαλύπτεται: Ο Γιάννης, ο Θανάσης και το καλό σουτ

Newsroom

Πριν από μερικές εβδομάδες η στήλη του SDNA, «Slam Dunk», έγραφε πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φεύγει για τους Μιλγουόκι Μπακς ως... φίλος του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η οικογένεια Αντετοκούνμπο διατηρούσαν και διατηρούν άριστες σχέσεις. 

Έτσι, το «τριφύλλι» έδωσε την ευκαιρία στον βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ Αντετοκούνμπο, να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Αργύρη Πεδουλάκη. Ήταν μία win - win απόφαση για τις δύο πλευρές, καθώς στον Παναθηναϊκό θα δουν από... πρώτο χέρι την εξέλιξη ενός παίκτη, που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ και από την άλλη, ο 18χρονος γκαρντ θα αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Άλεξ σιγά - σιγά γίνεται ακόμα πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού τα αμερικανικά media αναφέρονται συχνά σε εκείνον και στην ικανότητά του έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ο μικρός αδελφός του MVP του NBA δεν μοιάζει αγωνιστικά στον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα, που αγωνίζονται κυρίως στις θέσεις των φόργουορντ και ξεχωρίζουν για τα αθλητικά τους στοιχεία. 

Ο γεννημένος το 2001 Έλληνας γκαρντ μίλησε στο SDNA λίγο πριν από την επίσημη «πρώτη» των νταμπλούχων και είπε για την προετοιμασία του Πεδουλάκη, στην οποία θα πάρει μέρος: «Να σου πω την αλήθεια, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο στην ηλικία μου. Είμαι εδώ πεινασμένος. Θέλω να βελτιωθώ και να ενισχύσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Αλεξ Αντετοκούνμπο στο sdna.gr

μπάσκετοικογένεια ΑντετοκούνμποΠαναθηναϊκόςΑλεξ Αντετοκούνμπο