Αθλητισμός|25.08.2019 20:56

Ο μοιραίος Κρίστινσον έγινε ωραίος και κράτησε την ισοπαλία της ΑΕΛ κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom

Ο Ισλανδός γκολκίπερ της ΑΕΛ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Περιστέρι, στο ισόπαλο 1-1 του Ατρομήτου με την ομάδα της Λάρισας. Ο Κρίστινσον δέχτηκε ένα σπάνιο γκολ στο 18', όταν ο Νάτσος έκανε μια σέντρα... καμινάδα, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο γκολκίπερ της ΑΕΛ νόμισε πως θα καταλήξει άουτ.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από προσπάθεια του Μπούστος, η μπάλα έφτασε στον Μιλοσάβλιεβιτς, που στόπαρε και πλάσαρε για το 1-1. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό σε θέαμα, ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με Βέλλιο και Ούμπιντες και η ΑΕΛ ένα με τον Μόρα, όλα όμως κρίθηκαν στο δεύτερολεπτο των καθυστερήσεων όταν ο Κρίστινσον σταμάτησε τον Ούμπιντες, που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που υπέδειξε ο Φωτιάς μετά και από τη χρήση VAR.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46' Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (71' Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (68' Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (81' Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (94' Μπέρτος), Μπράλιτς, Φατιόν, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (72' Μπάλλας), Νούνιτς.

ΑτρόμητοςποδόσφαιροΑΕΛSuper League 1