Αθλητισμός|26.08.2019 00:51

Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ, ένταση με Μπάρκα, ξέσπασε σε λυγμούς ο Μάνταλος

Newsroom

Το σφύριγμα της λήξης στο ΟΑΚΑ συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ μετά την ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι εξαγριωμένοι φίλοι της Ενωσης ωστόσο δεν έμειναν εκεί καθώς ακολούθησε μεγάλη ένταση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και έξω από το γήπεδο.

Αρχικά κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής της Ενωσης Μιγκέλ Καρντόσο αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο της ΑΕΚ που του ζητούσε επιτακτικά να αποχωρήσει από τον πάγκο και να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Παράλληλα, μερίδα οργισμένων οπαδών που έφτασαν μέχρι τη φυσούνα προς τα αποδυτήρια πλησίασε τον διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ Βασίλη Μπάρκα με τον οποίο υπήρξε έντονη λογομαχία όπως κατέγραψε για δευτερόλεπτα και η τηλεοπτική κάλυψη της Nova.

Τραγική φιγούρα μέσα στο γήπεδο ήταν ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος. Πέντε λεπτά μετά το τέλος του αγώνα βρισκόταν καθισμένος στο χορτάρι έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ κοντά του έσπευσαν για να τον συνεφέρουν ο Σιμόες και ο Λιβάγια.

Την ίδια στιγμή έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια με τον κόσμο της ΑΕΚ να ζητάει εξηγήσεις για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας σε μια σεζόν που άρχιζε με όνειρα και προσδοκίες.

ΞάνθηποδόσφαιροSuper League 1ΑΕΚ