ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» τον Καρντόσο και τον Λυμπερόπουλο
NewsroomΤο χαστούκι που δέχθηκε η ΑΕΚ από την Ξάνθη ήταν τόσο ηχηρό και τόσο ισχυρό που προκάλεσε σοβαρούς κλυδωνισμούς στο οικοδόμημα της Ενωσης. Κι όπως φαίνεται οι πρώτοι που πληρώνουν το... μάρμαρο για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν είναι ο προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε έξαλλος στα αποδυτήρια μετά το τελικό σφύριγμα και «τελείωσε» τόσο τον Καρντόσο όσο και τον Λυμπερόπουλο.
Την ώρα που έξω από το ΟΑΚΑ συγκεντρώθηκαν περίπου 150 φίλοι της ΑΕΚ και ζητούσαν άμεσες αποφάσεις από την διοίκηση της ομάδας, ο Μελσσανίδης είχε ήδη προβεί σε αυτές διώχνοντας ουσιαστικά και τους δύο.
Μάλιστα, όταν ο Μελισσανίδης βγήκε από το γήπεδο και συνάντησε τους οπαδούς της ΑΕΚ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φώναξε «τους έδιωξα όλους» για να χειροκροτηθεί από τους συγκεντρωμένους οπαδούς.
Από την πλευρά της επίσημης ΑΕΚ πάντως, τονίζεται πως για την ώρα η μόνη εξέλιξη είναι πως ο Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε και πως θα υπάρξει συνάντησή του με τον Μηνά Λυσσάνδρου το πρωί της Δευτέρας. Αλλωστε ο Πορτογάλος κόουτς δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε προ μηνών κάτι που δεν κάνει και τόσο εύκολο το διαζύγιο μαζί του.
- Βγάζουν τα... μαχαίρια Ανδρουλάκης και Τσίπρας στο κυνήγι για τη δεύτερη θέση
- Πέπλο ανησυχίας στους Ευρωπαίους: Πόσο πραγματικά απειλείται το καλοκαίρι μας από τις ελλείψεις καυσίμων στις αερομεταφορές
- Μπάζωμα παραλίας Ωρωπός: Γιατί η αποκατάσταση του περιβαλλοντικού εγκλήματος θα μπορούσε να πάρει μήνες ακόμα και χρόνια
- Τραμπ για Ιράν: Τέλος οι εχθροπραξίες - Ίσως είμαστε καλύτερα χωρίς συμφωνία