Αθλητισμός|28.08.2019 17:19

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει» (pic)

Newsroom

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League, περιμένοντας την κλήρωση της Πέμπτης (29/8) και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τη χαρά του από την πρώτη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την είσοδό τους στους χρυσοφόρους ομίλους, που θα φέρουν στο ταμείο της ΠΑΕ περισσότερα από 32 εκατ. ευρώ.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο Κρασνοντάρ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση για την έκβαση του αγώνα.

Παράλληλα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με το ακόλουθο μήνυμα, θέλοντας να εκφράσει την περηφάνια του για το κατόρθωμα του Ολυμπιακού: «Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά τού ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!».

T

ΟλυμπιακόςΒαγγέλης ΜαρινάκηςChampions Leagueποδόσφαιρο