Αθλητισμός|28.08.2019 21:01

Συγκινεί ο Ντομινίκ Γουίλκινς: «Άλλοι βλέπουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, εγώ μια ομορφιά» (vid)

Newsroom

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που πέρασαν από τα γήπεδα του μπάσκετ. Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ και του Παναθηναϊκού, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εντός και εκτός παρκέ καθώς εκτός από ένας σπουδαίος πρεσβευτής του μπάσκετ, αποτελεί και πρότυπο πατέρα. Εχοντας κρεμάσει εδώ και χρόνια τα μπασκετικά παπούτσια του, ο Ντομινίκ προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χαμόγελο, αισιοδοξία και δύναμη μέσω (και) του μπάσκετ στην κόρη του.

Η μικρή ΤζοΤζο είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός εκ γενετής προβλήματος στη σπονδυλική στήλη. Ωστόσο, δεν χάνει την όρεξή της για ζωή, παιχνίδι, χαρές και αρκετό μπάσκετ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην υπάρχει το μπάσκετ στη ζωή της με πατέρα έναν θρύλο του αθλήματος.

Το μήνυμα του Ντομινίκ στο Instagram, σε ένα βίντεο που ανάρτησε, ήταν συγκινητικό. «Οι περισσότεροι όταν βλέπουν την κόρη μου, ΤζοΤζο, βλέπουν ένα αναπηρικό καροτσάκι. Όταν τη βλέπω εγώ, βλέπω προοπτική, δύναμη και ομορφιά! Είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Όλοι έχουμε προκλήσεις. Απλά έρχονται σε διαφορετική μορφή», έγραψε χαρακτηριστικά.

T

Ντομινίκ Ουίλκινςμπάσκετ