Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παίζει μπάσκετ στο PAOK Sports Arena (vid)
NewsroomΟ Αντελίνο Βιεϊρίνια επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) το PAOK Sports Arena, ύστερα από πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαφημιστικό γύρισμα με θέμα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-20.
«Αγαπώ το μπάσκετ, μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες κι όποτε μπορώ, θα είμαι στο πλευρό της ομάδας», δήλωσε προ μηνών ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο οποίος στη διάρκεια της περασμένης σεζόν ήταν μαζί με την κορούλα του τακτικός θαμώνας στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης των Τζεκουάν Λιούις (25 ετών, 1,84 μ.), Άνταμ Σμιθ (27 ετών, 1,85μ.) και Ζέιν Νόουλς (27 ετών, 2,08μ.).
Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Βιεϊρίνια, με την υποσημείωση πως τις επόμενες ημέρες η ΚΑΕ θα δημοσιεύσει ολοκληρωμένο το διαφημιστικό:
- Nέος ανώτατος ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ; Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση - Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο του προειδοποιεί το Ισραήλ
- Λέκκας για τον σεισμό στη Θεσπρωτία: «Νωρίς να πούμε αν ήταν ο κύριος σεισμός» - Γιατί έγινε αισθητός σε τόσο μεγάλη περιοχή
- Μητσοτάκης για τον πόλεμο στo Ιράν: Θα παρέμβουμε σε κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας - Πλέγμα προστασίας στην Κύπρο
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητές ο Παναγιώτης Μπιτάδος και η Αναστασία Μαρινάκου