Αθλητισμός|28.08.2019 22:56

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σεμέδο - Χάνει πρεμιέρα ομίλων και ΠΑΟ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός πέρασε στους ομίλους του Champions League, όμως όχι... αναίμακτα. Η πρόκρισή του στο Κρασνοντάρ συνδυάστηκε με τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος όπως προκύπτει από την τελευταία ενημέρωση βάσει της πρώτης εκτίμησης από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα με πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων αποτελεσμάτων της μαγνητικής, το πρώτο δεδομένο για τον 25χρονο στόπερ είναι ότι πιθανότατα θα χάσει την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ενδεχομένως το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, δεν υπολογίζεται και από τον Φερνάντο Σάντος για τα προσεχή ματς της Εθνικής Πορτογαλίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Συμφωνία με Μάξι Λοβέρα»

Στο μεταξύ, σε προφορική συμφωνία με τη Ροζάριο Σεντράλ για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Μάξι Λοβέρα έχει έρθει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μερλό του δικτύου TyC Sports στο twitter, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με την ομάδα τού Αργεντινού, Σάντα Φε, για ένα ποσό που θα φτάσει τα 3,3 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη (σ.σ. συν πιθανότατα ένα ποσοστό μεταπώλησης).

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Αργεντινός ρεπόρτερ, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο τού παίκτη, το οποίο θα έχει διάρκεια πέντε ετών!

T

Πηγή: sdna.gr

ΟλυμπιακόςΡούμπεν ΣεμέδοποδόσφαιροSuperLeague