Αθλητισμός|29.08.2019 11:10

Σάκκαρη: Εχασε τη μέρα της περιμένοντας 6,5 ώρες στη βροχή!

Newsroom

Μόνο δύο γκέιμ έπαιξε η Μαρία Σάκκαρη με την Κινέζα Σουάι Πενγκ για τον Β' γύρο του US Open και στη συνέχεια πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Οι δύο τενίστριες χρειάστηκε να περιμένουν 6,5 ολόκληρες ώρες λόγω της καθυστέρησης του προγράμματος από τις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν αλλά και την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα και προκάλεσε πολλές διακοπές.

Όταν επιτέλους ξεκίνησαν τον αγώνα τους στο Flushing Meadows πήραν από ένα γκέιμ αλλά η βροχή άρχισε και πάλι δυνατά. Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα οριστικά για την επόμενη μέρα, οπότε οι καιρικές προβλέψεις αναφέρουν πως η ηλιοφάνεια θα επιστρέψει.

T

Η Μαρία Σάκκαρη που είναι Νο. 30 στην κατάταξη προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη επί της Ιταλίδας Καμίλα Τζιόρτζι και με την Πενγκ που είναι Νο 167 έχει ευκαιρία να φτάσει στο Γ' γύρο.

Το Arthur Ashe Stadium και το Louis Armstrong Stadium που έχουν κλειστή οροφή φιλοξένησαν κανονικά του αγώνες. Έχουν ήδη προκριθεί στον 3ο γύρο ο Ρότζερ Φέντερερ, Κέι Νισικόρι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτολίνα.

ΤένιςUS OpenΣπορΜαρία Σάκκαρη