Αθλητισμός|29.08.2019 12:50

Συνάντηση Αυγενάκη με Ιβάν Σαββίδη - Θα δει το ΠΑΟΚ - Σλόβαν ο υπουργός

Newsroom

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Πέμπτη (29/8) ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα έχει πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Επιπλέον, θα συνομιλήσει και με τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, θα δει αντιπροσωπεία του Ηρακλή, ενώ θα συναντήσει και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Η σχετική ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρει τα εξής: «Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καράογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, 30/8, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο».

ΓΓΑΛευτέρης ΑυγενάκηςΑρηςΘόδωρος ΚαρυπίδηςΗρακλήςΙβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ