Αθλητισμός|29.08.2019 15:52

Σύνθημα νίκης από Σλούκα: «Πάμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας»

Newsroom

O Κώστας Σλούκας από το βράδυ της Τετάρτης (28/8) τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου κι από την Πέμπτη (29/8) μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

«Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας σχετικά με το πρόγραμμα εντατικών θεραπειών που ακολούθησε. Και πλέον είναι έτοιμος να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι, προκειμένου να πετύχει η Εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο της Κίνας.

«Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος. Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ, συνεχίζοντας μέρα με τη μέρα τη δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάστασή μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στη διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει», δήλωσε ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ σην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

T

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAμπάσκετΕθνική ομάδαΚώστας ΣλούκαςΜουντομπάσκετ 2019Εθνική μπάσκετ