Αθλητισμός|29.08.2019 13:33

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ: Ποτέ, μα ποτέ, να μην τα παρατάτε

Newsroom

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αυτό το γεγονός, μιλά στο euronews από το Μέτσοβο, όπου βρίσκεται με την αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία της και εξομολογείται πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά του εξαιτίας αυτής της διάγνωσης, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμά του στον κόσμο.

euronews: Κύριε Μπλατ, έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που δημοσιοποιήσατε αυτό το πρόβλημα και μιλήσατε ανοιχτά για αυτήν την ασθένεια με αυτήν την επιστολή σας. Γιατί το αποφασίσατε αυτό;

Ντέιβιντ Μπλατ: Ήταν βαθιά μέσα στο μυαλό μου, προφανώς. Και πραγματικά είχα δυο επιθυμίες με το να βγω και να μιλήσω σχετικά με το πώς έχει αυτή η κατάσταση. Πρώτον, είμαι δημόσιο πρόσωπο. Ο κόσμος με ξέρει, με βλέπει, με αναγνωρίζει και προφανώς θα προρούσε να πει ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό με εμένα και αισθάνθηκα ότι ήταν σημαντικό να είμαι ειλικρινής και ευθύς σχετικά με το ποια είναι η κατάστασή μου. Και όχι να λέω δικαιολογίες ή να κρύβω πράγματα, που ειλικρινά δεν υπήρχε λόγος να κρυφτούν. Γενικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα διαφόρων ειδών, είτε είναι σωματικά είτε πνευματικά, τείνουν να τα κρύβουν από τους άλλους, κάτι το οποίο για πολλούς λόγους δεν τους κάνει καλό, δεν κάνει καλό στην υγεία τους.

Διαβάστε τη συνέντευξη και δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

ΟλυμπιακόςΝτέιβιντ Μπλατ