Αθλητισμός|29.08.2019 22:54

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Newsroom

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα από το βράδυ της Πέμπτης (29/8) ο 28χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ήρθε το πρωί στην Αθήνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σένκεφελντ ήταν ο εκλεκτός των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη για τη θέση του στόπερ, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να εκτιμά ότι διαθέτει το πακέτο των χαρακτηριστικών που απουσίαζαν από το πράσινο ρόστερ.

Ο Σένκεφελντ είναι ένας αμυντικός που θεωρείται αρκετά γρήγορος, στηρίζεται στη δύναμη και το επιθετικό μαρκάρισμα των αντιπάλων του, ενώ είναι πολύ καλός στον αέρα, παρότι για κεντρικός αμυντικός δεν είναι πανύψηλος (ύψος 184 εκ.).

Η αποχώρησή του από τη Μέλμπουρν Σίτι προκάλεσε σοκ στην πρώην ομάδα του, καθώς ήταν ο MVP της περασμένης σεζόν στην Αυστραλία, αλλά ο ίδιος είχε εξ αρχής ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία. 

Συνολικά, στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί 138 φορές ως στόπερ και άλλες 28 ως πλάγιος αμυντικός, ενώ την περασμένη σεζόν στη Μέλμπουρν Σίτι είχε 28 συμμετοχές, όλες στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: sdna.gr

μεταγραφέςποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΜπαρτ Σένκεφελντ