Αθλητισμός|20.11.2018 17:56

Χειρουργήθηκε στο αριστερό χέρι ο Κουλιμπαλί

Κώστας Γουλής

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ουσμάν Κουλιμπαλί προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό χέρι στην προπόνηση του Σαββάτου.

Η επέμβαση στο χέρι του διεθνούς Μαλέζου μπακ του Παναθηναϊκού έγινε στο «ΥΓΕΙΑ» από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του «τριφυλλιού» Δρ. Γιάννη Λεβάκο. Ο «Κούλι» υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση του κατάγματος στην αριστερή ωλένη με πλάκα και βίδες. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής κι ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να πάρει εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης με το χρόνο επιστροφής του σε αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε 6 εβδομάδες (στην πρώτη εβδομάδα του 2019).

Από εκεί και πέρα στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (που ήταν κυρίως με μπάλα, σε υψηλή ένταση) έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης» κι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην βουβωνοκήλη. O Δημήτρης Κολοβέτσιος ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά.

Από την Τετάρτη ωστόσο (στις 5 μ.μ. η προπόνηση) αναμένεται να μπει σε φουλ ένταση και θα είναι διαθέσιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουρμπέλη που επέστρεψε απ’ τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα κι έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα. Τέλος, οι Μουνιέ, Διούδης έκαναν θεραπεία.

Ουσμάν ΚουλιμπαλίΠαναθηναϊκός