Αθλητισμός|30.08.2019 22:27

Από τους Ιντιάνα Πέισερς «χορεύει» τις βολεϊμπολίστριες της Ολλανδίας (vid)

Newsroom

Με θητεία στον πάγκο των Ιντιάνα Πέισερς στο ΝΒΑ ο Αμερικανός γυμναστής Ριτ Λάρσον είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των αθλητριών της Εθνικής βόλεϊ της Ολλανδίας και είναι ο βασικός συνεργάτης του προπονητή Τζέιμι Μόρισον.

Βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του της Ολλανδίας από το 2017 και όπως παραδέχονται ακόμα και οι αθλήτριες οι πρωτότυποι μέθοδοι προπόνησης τις έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει.

Το ασκησιολόγιο του Ριτ Λάρσον είναι φορτωμένο για υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού αλλά είναι εμπλουτισμένο με δυνατή μουσική και κυρίως χορευτικές φιγούρες.

Χορευτής και γυμναστής έχει δίνει βαρύτητα σε ασκήσεις θυμίζουν την προετοιμασία των επαγγελματιών χορευτριών που ενδυναμώνουν το γυναικείο σώμα και δίνουν κίνηση, χάρη και κυρίως εκρηκτικότητα.

«Οι βολεϊμπολίστριες έχουν πολλά κοινά με τις χορεύτριες. Χρειάζονται μεγάλα άλματα, εκρηκτικότητα, δύναμη και κυρίως απόλυτο κοντρόλ του σώματος. Αυτά είναι στα στοιχεία που δίνω βαρύτητα. Εχουμε μία υπέροχη ομάδα στην Εθνική βόλεϊ της Ολλανδίας και η δουλειά έχει φέρει αποτελέσματα», είχε πει πριν λίγο καιρό ο Ριτ Λάρσον που κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης είναι απολαυστικός.

Η Εθνική βόλεϊ γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία την Κυριακή (1/9( για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Ριτ Λάρσον πριν τον αγώνα θα δώσει το δικό του σόου...

Εθνική βόλεϊ γυναικώνΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊΣπορ