Αθλητισμός|30.08.2019 22:23
ΠΑΟΚ: Σε ΑΕΛ και Ξάνθη οι Ουάρντα και Μουλέν
Αντώνης ΤσακαλέαςΗ ΑΕΛ θα γίνει η τέταρτη ελληνική ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μέσος, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αφού αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και με την μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, θα βρεθεί στη Λάρισα, εκ νέου με την μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Μάλιστα, ο Ουάρντα, υπέγραψε και την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι του 2020, για έναν επιπλέον χρόνο. Οσον αφορά τον Τιμπό Μουλέν, ο Γάλλος μέσος, που βρέθηκε στην Ανκαραγκουτσού την περσινή σεζόν, θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην Ξάνθη.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα