Αθλητισμός|31.08.2019 00:40

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Λοβέρα, ανακοινώνεται και ο Μπενζιά (pics)

Newsroom

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός μετά την είσοδό του στους ομίλους του Champions League. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (30/8) έφτασαν στην Αθήνα ο Αργεντινός εξτρέμ Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και ο Γαλλοαλγερινός μέσος Γιασίν Μπενζιά προκειμένου να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Και μολονότι οι μεταγραφές τους δεν είχαν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αμφότεροι πρόβαραν τη φανέλα των Πειραιωτών. Αλλωστε, ο Λοβέρα έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό συμβόλαιο τεσσάρων ετών, όπως φανερώνει κι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media με τον 20χρονο (πρώην πλέον) άσο της Ροζάριο Σεντράλ να βάζει την υπογραφεί σε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

T

Προηγουμένως τα ερυθρόλευκα είχε φορέσει και ο Μπενζιά, ο οποίος, όπως επίσης κυκλοφόρησε στα social media, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η μεταγραφή των δύο παικτών θα ανακοινωθεί εντός του Σαββάτου (31/8).

T

Δανεικός στη Μπέβερεν ο Ντουρμισάι

Παράλληλα δανεικός παραχωρήθηκε για ένα χρόνο στη βελγική Μπέβερεν ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο διεθνής φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το εφετινό καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, δεν μακροημέρευσε στο Γ. Καραϊσκάκης και θα συνεχίσει εκτός συνόρων. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες πάντως δεν ορίστηκε οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Μαξιμιλιάνο ΛοβέραΓιασίν ΜπενζιάSuper League 1ποδόσφαιρομεταγραφέςΟλυμπιακός