ΚΑΕ Αρης: «Θα κάνουμε νέο graffiti με τον Γκάλη στο γήπεδο μας»
NewsroomΜε αφορμή τη νέα απαράδεκτη ενέργεια βανδαλισμού (για δεύτερη φορά) στο graffiti του Νίκου Γκάλη η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ένα αντίστοιχο θα σχεδιαστεί στη σάλα Nick Galis Hall. Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν εκδηλώσεις για να τιμήσουν την ομάδα της σεζόν 1989-90.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: «Η Κ.Α.Ε Αρης δηλώνει πως ένα αντίστοιχο grafiti με τη μορφή του κορυφαίου όλων, Νίκου Γκάλη, θα τοποθετηθεί στη σάλα Nick Galis Hall, για την αγωνιστική χρονιά 2019-20. Στο σημείο αυτό αξίζει να...προετοιμάσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, για μια από τις ενέργειες που προγραμματίζουμε για τη φετινή χρονιά.
Φέτος θα τιμήσουμε την ομάδα της σεζόν 1989-90, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρυσι, με την ομάδα του 1979, ενώ έχει ήδη ετοιμαστεί η "Επετειακή Φανέλα", την οποία η ομάδα μας, μετά από άδεια της Διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος, θα φορέσει σε έναν από τους επίσημους αγώνες της».
- Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
- Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
- Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες