Αθλητισμός|31.08.2019 23:47

Βόλος... εξπρές: Μετά τον Πανιώνιο νίκησε και τον Αρη ο νεοφώτιστος!

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΝΠΣ Βόλος διπλασίασε τις νίκες του στη μεγάλη κατηγορία, καθώς μετά την επικράτηση στην Νέα Σμύρνη (2-1) με τον Πανιώνιο, έριξε στο καναβάτσο και τον Αρη στο Πανθεσσαλικό με 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Γέντρισεκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο Αρης ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στη μεσαία γραμμή και έβρισκε τον τρόπο για να φτάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, χωρίς όμως να μπορεί να τελειώσει αποτελεσματικά τις φάσεις που δημιουργούσε. Αντί λοιπόν να προηγηθεί βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 54' ο Σάσα έπεσε μέσα στη περιοχή για να ανακόψει το σουτ του Λύρατζη, και «απέκρουσε» την μπάλα με τα χέρια, με τον Γέντρισεκ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κομίνης. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Αρης ανέβασε ρυθμό πλαγιοκοπώντας συνεχώς την εστία του Γκαραβέλη, με τη σημαντικότερη ευκαιρία να έρχεται στο 82' όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι σε σουτ του Ντιγκινί. 

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φερράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81' Μάτζης), Μυστακίδης (63' Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71' Μαξ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν Ρόουζ, Δεληζήσης, Μαντσίνι (58' Λάρσον), Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (79' Γκάμα), Κόρχουτ, Ιντέγε (65' Μαρτίνες).

ΑρηςΒόλος ΝΠΣSuper League 1SuperLeagueποδόσφαιρο